• cat_s40

  Het display van de S40 is beresterk. Toch kan het gebeuren dat pure pech ervoor zorgt dat je scherm barst en dan hoop je toch op een beetje service. Als je toestel binnen de grens van 1.8 meter is gevallen hoef je je nergens zorgen over te maken, want je krijgt van ons 2 jaar garantie op het scherm van je mobiele telefoon!

  Lees meer BESTELLEN

  Een actiebutton om snel die ene app te openen die je het meeste wilt gebruiken. Misschien handig om de zaklamp erachter te zetten of juist WhatsApp als je veel berichten verstuurd met je mobieltje.

  Lees meer BESTELLEN

  Een 8 megapixel camera aan de achterkant van de Cat® S40 zorgt voor prachtige foto's in veel verschillende omgevingen. Ook kun je met de camera foto's maken onder water als dat nodig is. Doordat de telefoon tot 1.8 meter onder water* te gebruiken is kun je eenvoudig zonder veel stress te hebben van vloeistofschade. * niet in zeewater en met alle klepjes op een gepaste manier gesloten.

  Lees meer BESTELLEN

  Een dubbele simkaart en geheugenkaart zorgen voor het optimale gemak bij je mobiele telefoon. Dankzij Android Lollipop kun je eenvoudig apps op je microSD geheugen- kaart plaatsen zonder dat je in hoeft te leveren op het interne geheugen van 16GB. De dubbele simkaart zorgt ervoor dat je op 2 nummers gelijktijdig bereikbaar bent. Ideaal voor zakelijk en priv.

  Lees meer BESTELLEN

  CAT® S40 SMARTPHONE

  RUGGED, REFINED Wanneer stijl de overhand neemt

  1M WATERPROOF IP-68 gecertificeerd

  DUAL SIM IS IDEAAL Om met 2 nummer gelijktijdig bereikbaar te zijn

 • cat_s30

  Een dubbele simkaart en geheugenkaart zorgen voor het optimale gemak bij je mobiele telefoon. Dankzij Android Lollipop kun je eenvoudig apps op je microSD geheugen- kaart plaatsen zonder dat je in hoeft te leveren op het interne geheugen van 8GB. De dubbele simkaart zorgt ervoor dat je op 2 nummers gelijktijdig bereikbaar bent. Ideaal voor zakelijk en priv.

  Lees meer BESTELLEN

  Een actiebutton om snel die ene app te openen die je het meeste wilt gebruiken. Misschien handig om de zaklamp erachter te zetten of juist WhatsApp als je veel berichten verstuurd met je mobieltje.

  Lees meer BESTELLEN

  Het display van de S30 is beresterk. Toch kan het gebeuren dat pure pech ervoor zorgt dat je scherm barst en dan hoop je toch op een beetje service. Als je toestel binnen de grens van 1.8 meter is gevallen hoef je je nergens zorgen over te maken, want je krijgt van ons 2 jaar garantie op het scherm van je mobiele telefoon!

  Lees meer BESTELLEN

  Een 5 megapixel camera aan de achterkant van de Cat® S30 zorgt voor prachtige foto's in veel verschillende omgevingen. De telefoon is uitgerust met een krachtige 3000 mAh batterij en een 4G antenne zodat je altijd super snel internet bij je hebt zonder dat je bang hoeft te zijn dat je na een uurtje surfen op het water of op het internet een telefoon in de handen hebt met een lege batterij.

  Lees meer BESTELLEN

  CAT® S30 SMARTPHONE

  BEVRIJD JEZELF VAN ANGST 
  om je toestel te laten vallen

  EEN PERFECTE PARTNER
  voor ruige gebruikers

  INCLUSIEF MILITAIRE STANDAARDEN
  Val- proof tot wel 1.8 meter!

 • cat_s60

  De Cat® S60 is te gebruiken met 2 simkaarten en een extra geheugenkaart tot wel 200GB. Zo kun je altijd op 2 nummers tegelijk bereikbaar blijven en hoef je nooit bang te zijn voor een vol geheugen. Het is net zo eenvoudig als plug & play. Dankzij Android 6.0.1 Marshmallow kun je eenvoudig je geheugenkaart gebruiken als intern geheugen waardoor je tot wel 230GB intern geheugen kunt krijgen in je S60.

  Lees meer BESTELLEN

  ibrandz

  's Werelds eerste telefoon met een thermische warmtebeeld camera aan boord. Hiermee kun je zien wat het blote oog niet ziet. Spoor storingen op, zoek en vind dieren in het donker of bekijk hoe vol je gasfles nog zit na een avondje barbecuen. De Cat® S60 is de telefoon die je nodig hebt; ook al heb je het zelf nu nog niet door!

  Lees meer BESTELLEN

  Cat® staat voor kwaliteit! Zo krijg je 2 jaar lang garantie op niet alleen defecten in het toestel, maar ook op bijvoorbeeld een gebroken display. Wil je liever je display nog beter beschermen tegen krasjes en barsten, of juist voor privacy gevoelige informatie? Kies dan voor onze speciale screen protectors!

  Lees meer BESTELLEN

  's Werelds eerste telefoon die je tot 5 meter onder water kunt blijven gebruiken. Ben je bezig met duiken om foto's of een video te maken van een speciaal project, vissen of andere zaken onder water? Dan wordt je niet langer beperkt door de beperking van diepte bij andere telefoons. Je zet eenvoudig de schakelaars om naar 5 meter en 'of you go'.

  Lees meer BESTELLEN

  Een gegoten die-cast frame zorgt niet alleen voor een extra robuuste bescherming, maar ook voor de feeling die daar bij hoort. De S60 heeft ook een SOS-button en een actieknop die je kunt instellen naar wens. Zo kun je eenvoudig een app openen door n druk op de knop.

  Lees meer BESTELLEN

  CAT® S60 SMARTPHONE

  1STE THERMISCHE CAMERA SMARTPHONE Mogelijk gemaakt door FLIR™

  5M WATERPROOF Met unieke lock- down switch

  BETER DAN MILITAIRE STANDAARDEN Val- proof tot wel 1.8 meter!

 • Geen bestsellers op dit moment.